Refunds & Returns

Fortrydelse og returnering

Ifølge dansk lovgivning har du ret til at returnere det købte inden 14 dage efter modtagelsen. Hvis du returnerer, skal varen/varerne være i væsentlig samme stand som ved modtagelsen og gerne ledsaget af en kopi af din faktura.

Du kan fortryde et køb ved at:
1) nægte at modtage varen.
2) overdrage varen til postvæsenet.
3) returnere varen på vores fysiske adresse.

Fragtomkostningen ved at returnere varen til os påhviler dig som forbruger. Såfremt det returnerede opfylder kravene, vil du inden 14 dage fra vi har modtaget varen få returneret det betalte beløb til den konto, der har været brugt til købet.

Send varen til:

Rasmus Winther
Borups Allé 134A, 1 th
2000 Frederiksberg
Danmark

Beskadigede varer
Ind i mellem sker der skader på plakater eller rammer undervejs i fragten. Det skal selvfølgelig ikke komme dig til last – så derfor erstatter vi altid ødelagte varer med nyt uden beregning. Du skal blot tage fotos (gerne med din mobil) af følgende:

Pakkens ydre flader
Indre beskyttelse (bobleplast)
Det ødelagte produkt
Billede af fragtlabel

Send billederne sammen med dit ordrenummer til rasmus@rocketboy.dk, så vender vi hurtigt tilbage.

Forkert levering
Har du modtaget forkerte plakater eller rammer? Øv – det er irriterende, og vi er altid kede af fejl i vores leveringer, men det sker altså desværre en gang imellem. Vi sørger naturligvis for at sende dig de rigtige varer igen uden beregning.

Du skal blot tage fotos af de forkerte varer og sende billederne sammen med dit ordrenummer til rasmus@rocketboy.dk. Så sørger vi for at sende dig de korrekte varer hurtigst muligt.